الجمعة، 3 أبريل 2015

مسقعة

 
 مسقعة سمك
المقادير
سمك بلطي
أرز
ليمون
ثوم
كمون
باذنجان
طماطم
كرفس
بصل
فلفل حار
دقيق
ملح
فلفل
زيت
 

خطوات التحضير
افرمي الثوم والفلفل والكمون والليمون باستخدام كبة كهربائية مع ملح وفلفلتبلي السمك بالتتبيلة وكذلك شرائح الباذنجان ثم ضعيه في الدقيقاقلي السمك والباذنجان بعد تتبيله في الدقيق في زيت غزير ساخنفي كبة كهربائية افرمي الثوم والبصل والكرفس وضعيهم في طاسة على النار مع قليل من الزيت اضيفي اليهم صوص الطماطم وواتركيها لتتسبك مع فلفل حار وملح وفلفل اسودسوي الأرز في ماء وملح وزيت على نار هادئةقدمي الأرز مع السمك والباذنجان وصوص الطماطم 
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...