Archive
-
2016
(
106
)
- ديسمبر ( 1 )
- أكتوبر ( 2 )
- سبتمبر ( 10 )
- أغسطس ( 3 )
- يوليو ( 4 )
- يونيو ( 3 )
- أبريل ( 12 )
- يناير ( 71 )
-
2015
(
159
)
- ديسمبر ( 11 )
- سبتمبر ( 32 )
- يوليو ( 1 )
- يونيو ( 5 )
- مايو ( 71 )
- أبريل ( 22 )
- مارس ( 1 )
- فبراير ( 15 )
- يناير ( 1 )
-
2014
(
301
)
- ديسمبر ( 20 )
- نوفمبر ( 10 )
- أكتوبر ( 24 )
- أغسطس ( 3 )
- يونيو ( 60 )
- مايو ( 19 )
- أبريل ( 61 )
- مارس ( 23 )
- فبراير ( 37 )
- يناير ( 44 )
المشاركات الشائعة
By Way2blogging / +Get This!
الجمعة، 3 يوليو 2015
ليالي لبنان
Published :
7:46 ص
Author :
Unknown
اول شي نحضر الكراميل علشان وقت التقديم لازم يكون بارد تماما :
* نضع الحليب مع السميط والمستكه والسكر معا في اناء على النار مع التحريك المستمر ( خدي بالك مش لازم نتركها ابدا من غير تحريك هتبوظ والبيضه هتستوي جواها)
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة
(
Atom
)
Labels
- اسماك ( 7 )
- أطباق جانبية ( 252 )
- أطباق رئيسية ( 124 )
- افكار حلوة ( 127 )
- البسكويت ( 19 )
- السندويشات ( 12 )
- الشوربات ( 25 )
- الكيك ( 88 )
- المطبخ الايطالي ( 14 )
- حلويات ( 214 )
- حلويات شرقية ( 42 )
- حلويات غربية ( 68 )
- خبز ( 20 )
- سلطات ( 38 )
- فطائر ( 26 )
- فطائر بالصور ( 7 )
- محاشي ( 10 )
- مشروبات باردة ( 11 )
- مشروبات ساخنة ( 5 )
- معجنات ( 58 )
- مكرونات ( 33 )
- نتيجة الثانوية العامة 2012 ( 1 )
- وجبات أطفال ( 13 )
0 comments :
إرسال تعليق