الأربعاء، 10 يونيو 2015

بسبوسة منزلية




مقادير البسبوسة

 2 كوب سميد ,, نص كوب جوز هند ,, نص كيس بيكنج بودر ,,, نص كوب سمن ,,, 2 زبادي حجم صغير ,, نص كوب سكر ,,ومكسرات حسب زوقك انا حطيت لوز وفول سوداني

الطريقة

 بخلط السميد وجوز الهند والسمن وبقلبهم مع بعض كويس جدا وبعد كده بضيف السكر والبيكنج بودر واخلطهم كويس وبضيف واحدة من الزبادي واخلطهم وبعدين اضيف واحدة زبادي تاني واقلبهم كويس قوي سوا واكون داهنة صينية الحجم اللي في الصورة بسمنة واحطها في فرن متوسط الحرارة لمدة ربع ساعة واول ماتخرج بضيفلها الشربات ويكون بارد ومقاديره 2ونص سكر مع 2 ميا وبعد مايغلو سوا بحط عود قرفة ونقطتين لمون عشان يعقد ,, 

وبالف هنا وشفا

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...