السبت، 13 ديسمبر 2014

التشيز كيك





1_ مكونات الطبقه الاولى من البسكويت :
_____________________________
مغلف بسكويت دايجستيف أو أي نوع ( مايعادل 210 جم )
نصف كوب زبدة سايحه
1 ملعقه صغيره نسكافيه
1 ملعقه كبيره قشطة

2- حطيت البسكويت فى الكبه وطحنته

3_ وهو بيتطحن حطيت الزبده السايحه
 

4_ وبعدين حطيت القشطه والنسكافيه وضربتهم مع بعض كويس


5_ حطيت البسكويت المطحون فى الصنيه ودكتها بكف ايدي كويس وخليتها طالعه على الحراف شويه بزاويه
 
 

6
_ دخلتها الثلاجه لحد ما اعمل الطبقه التانيه من التشيز 

 



7_ مكونات الطبقه الثانيه من التشيز :
__________________________
3/4 كوب سكر
1 1/2 كوب حليب بودرة
2 ملعقه كبيره قشطة
6 مكعبات جبن كيري
200 جم زبادي بما يعادل 2 علبة زبادى


8_ حطيت الزبادى والجبنه والقشطه والسكر مع بعض يتضربو
 

9_ لما يتضرب ويبقى  كريمه يتحط اللبن البودره
 


10_ ونرجع نضرب تانى كويس مع بعض ويبقى قوامه سميك
 




11_ حطيت خليط التشيز على البسكويت
 



زينتها بقطع جيلي فراولة وده شكلها النهائي 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...