السبت، 9 نوفمبر 2013

كريم كراميل بطريقة لذيذة



الطبق دا عبارة عن 3 طبقات فوق بعض يفصل بين الأولى و التانية بسكويت
و يفصل بين الثانية و الثالثه كيك مقطع
الطبقة الأولى:
كيس كريم كراميل + ملعقه صغيره نسكافه + كوب حليب .. نخلطهم ع النار ونصبهم بصينيه ..
ندخلها الفريزر تجمد حوالي ربع ساعه ثم نخرجها و نضع عليها قطع بسكويت و ندخلها الثلاجة مرة أخرى
الطبقة الثانية:
كيس كريم كراميل + كيس كريم شانتيه( دريم ويب) + كاس حليب ونخلطهم ع النار ونصبهم ع البسكوت وندخلها الفريزر ثو بعد ما تجمد نخرجها و نضيف عليها كيك مقطع قطع صغيرة
الطبقة الثالثة:
كيس كريم كراميل + ملعقه كاكاو باودر + كاس حليب ع النار ثم نصبها ع الصينيه
وندخلها الفريزر ساعه
و نقلبها في صينيه بعد ما تخرج من الثلاجة 

من صفحة الشيف احمد حسين
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...