السبت، 4 مايو 2013

أكلة سريعة ومغذية

أصابع الجلاش بالجبنة..

قطّعي الجلاش واحشيه بخليط الجبنة

المقادير:
½ كيلو جلاش
½ كيلو جبنة بيضاء "أي نوع "
½ كوب نعناع أخضر مفروم
½ كوب بقدونس مفروم
بصلة مفرومة
ملح وفلفل
زبدة

الطريقة:
1- حمّري البصل المفروم في الزبدة، وضيفي عليهم النعناع والبقدونس المفروم والملح والفلفل، وبعد كده ارفعيهم من على النار، وضيفي عليهم الجبنة، واخلطيهم مع بعض كويس.

2- قطّعي الجلاش مستطيلات، واحشيه بخليط الجبنة، ولفّيه كل مستطيل على شكل أسطواني.

3- حطّي أصابع الجلاش في صينية مدهونة بالزبدة، ودخّليها الفرن لحد ما تحمرّ، وبعد كده طلّعيها وقدّميها


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...