الأحد، 23 أكتوبر 2016

كيك رواني


4 بيضات وفانيليا وكوباية زبادي وكوباية سكر وكوباية زيت ذرة ضربتهم بالمضرب الكهربا كويس جدا وبعدين ضيفت عليهم كوباية دقيق وبيكنج باودر منخولين ... متضاف ليهم كوباية سميد .. وبضيفهم شوية شوية وبقلبهم من تحت لفوق بالاسباتيولا لحد ما الخليط كله يبق متجانس .. وبتدخل الصينية فرن 180 وبتقعد من 35 دقيقة ل 45 دقيقة ...
الشربات كوباية ونص ميا علي كوباية سكر ونقطتين لمون ... ويكون بارد واول ما الكيك يستوي تحطي الشربات عليها وهي سخنة وتزينيها بجوز الهند والمكسرات اللي بتحبيها
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...