الخميس، 21 أبريل 2016

كور البيتزا

كور البيتزاا//


الاولى 
2 كوب ماء دافئ
2 كوب دقيق
1 فنجان سكر
2 ملعقة طعام خميرة
2 ملعقة طعام حليب
واتركيها تتخمر 10 دقائق

المجموعة الثانيه 
½ كوب زيت و3 أكواب دقيق فاخر منخول مضاف له رشة ملح
ضيفيها على المجموعة الاولى و اعجنيها حتى تتماسك العجينه واتركيها نص ساعه للتخمير او ساعه إلى ربع 


الخلطة ..اللي على الوش

طماطم مقطعة او طماطم علب مهروسة + بقدونس + بودرة الثوم + توابل اللي تفضلينها 
تطبخ إلى أن تستوي وبعدها ضيفي عليها بيض قبل لاتخلي ينضج البيض اقفلي النار 
البيض بيستوي لمن يدخل الفرن 

الحشوة ..
جبنة بيضا مع الليمون والنعناع أو جبنة شيدر " حسب الرغبة "

تقسم العجينة قطع متوسطة متساوية ..
احشيها بالجبنة وكوريها .. وضيفي عليها الخلطه من فوق 
ودخليها الفرن .. 

ماتاخذ وقت طويل تقريبا ربع ساعه ..
وبالهناء والعافيه يارب
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...