الخميس، 9 أبريل 2015

كيك اليوسفي

كيك اليوسفي

محشية فاكهة ومتزوقة بجوليان :))) متعبة شوية بس طعمها تحفة

المقادير : 3 كوب دقيق , كيس بيكنج بودر , برش يوسفي , 3 بيض , كوب عصير يوسفي , نصف كوب سكر , نصف كوب زيت عباد شمس او زيت ذرة , ذرة ملح ,,,

الطريقة : نضرب البيض وبرش اليوسفي مع السكر كويس جدا ونضيفله الزيت والعصير حتي تمام التجانس ... ننخل الدقيق والبيكنج بودر ونضيفه للخليط شوية شوية ونخلطهم كويس جدا سوا ...

نضعهم في صينية مقاس 24 مدهونة كويس ونحطها في فرن متوسط الحرارة لتلت ساعة

مقادير الشربات : نصف كوب سكر + كوب عصير يوسفي ونضعهم علي نار هادية اول مايبتدوا يغلو نضيف لهم الجوليان ( قشر اليوسفي ) مقطع شرايح رفيعة ونتركه لعشر دقايق علي نار هادية ,,,بالنسبة للشربات اختياري ... اللي حابة متعملش شربات تبق تضاعف كمية السكر في المقادير


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...