الخميس، 1 مايو 2014

فراخ بانيه بيتي




الفراخ البانيه

المكونات:-
صدور فراخ رقيقه-ملح-فلفل-كمون-شطه-زنجبيل-قرفه-بصل-ثوم-طماطم-زبادى-بيض-بقسماط(متبل)

الطريقه:-
نضع كل المكونات فى الخلاط ماعدا البيض والبقسماط ونتبل صدور الفراخ بالخليط السابق وتترك 12 ساعه فى الثلاجه ونضع الصدور فى البيض ثم تغطى بالبقسماط جيدا ثم تحمر فى زيت سخن

اللى عاملين دايت ممكن بعد ما تتبل تتشوى

1 comments :

Unknown يقول...

طريقة ممتازة لتحضير الفراخ البانيه ولمتابعة أشهى وصفات طبخ صحية ومفيدة يمكنكم متابعة موقع كتكوتة www.ktkota.com لكم جزيل الشكر وتقبلو مروري وننتظر المزيد من هذه الطبخات المتميزة

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...