الجمعة، 2 مايو 2014

لحمة باردة



اللحمه البارده

المكونات:-
عرق لحمه-5فصوص ثوم سليمه-ملح-فلفل-معلقه بهارات لحمه-2معلقه خل-2معلقه صويا صوص-حلقات جزر وبصل-معلقه زبده-ماء

الطريقه
نربط عرق اللحمه بالخيط ونعمل فتحات صغيره متفرقه ونضع الثوم فيها ونتبل اللحمه بالملح والفلفل والبهارات والخل والصويا صوص ونشوح اللحمه فى الزبده ثم نضع حلقات الجزر والبصل معها
ونضع كوب ماء ونغطيها بالفويل وتوضع فى الفرن ويتم اضافه الماء حسب الحاجه حتى تمام التسويه
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...