الخميس، 19 ديسمبر 2013

الكوسة المتبلة





لو عاوزة تعملى أكلة خفيفة وسهلة ,,,
وكمان تحافظى على وزنك ورشاقتك,,,
يبقى أكيد وصفتنا اليوم هتعجبك ,,,
وهى دى اللى بتدورى عليها و تعالى
معايا نحضرها حالاً….

المقادير :
4/1 كوب ردة
4/1 كوب جبن شيدر “مبشور”
ملح “حسب الرغبة”
فلفل أسود مطحون
2 ملعقة كبيرة لبن قليل الدسم
شرائح كوسة


طريقة التحضير :
احضرى طبق مسطح وضعى فيه الردة مع الجبن الشيدر والملح والفلفل
ثم احضرى طبق آخر عميق وضعي اللبن
ثم اغمسي شرائح الكوسة في اللبن ثم في خليط الردة
احضرى قالب فرن و رصي فيه  الكوسة
ثم ادخلى القالب الفرن إلى أن يصبح لونها ذهبياً وجهها
وبالصحة والهنا…

*ملحوظة:
- يجب قلب شرائح الكوسة على الوجه الآخر حتى تتحمر من جميع الجهات.
- يمكنك زيادة مقدار اللبن والردة على حسب الكمية التى تعدينها للوجبة.
- عند إضافة الملح يجب مراعاة ان الجبنة الشيدر تحتوى على نسبة من الملح.

 إقتراح التقديم:
قدمى شرائح الكوسة المتبلة
مع الحساء الساخن وسلطة طحينة ودجاج مشوي 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...