الأحد، 30 يونيو 2013

الفلفل المحشي

 
الفلفل المحشي بالريكوتا 







المكونات

3 ثمرات فلفل رومي ألوان (ينظف وتزال البذور)

¼ كوب زيت زيتون

150 جرام جبن ريكوتا

150 جرام طماطم مقطعة قطع صغيرة

بصلة صغيرة مقطعة شرائح

بشر ليمونة

½ كوب ريحان مفروم

فص ثوم مفروم



الطريقة

1- يسخن الفرن إلى 180 درجة مئوية، يوضع الفلفل في صينية الخبز ويرش عليه نصف كمية الزيت.

2- تخلط الطماطم والجبن الريكوتا، والبصل وبشر الليمون ونصف كمية الريحان، و يحشى الفلفل بالخلطة.

3- ترش باقي كمية الزيت ويدخل الفلفل، الفرن لمدة 25 دقيقة.

4- يزين بالريحان المتبقي. يقدم.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...