الثلاثاء، 8 يناير 2013

بطاطس محشية

المقادير :
كيلو بطاطس مستديرة

نصف كيلو لحمة عصاج

2 ملعقة سمن

ملح وفلفل

كوب عصير طماطم وماء

الطريقة :

1- تقشر البطاطس وتقور من الوسط.

2- تشوح فى السمن 10 دقائق وتنشل .

3- تحشى بالعصاج 
( عبارة عن بصل تشوحيه شوية وبعدين تحطى اللحمة المفرومة )

4- ترص فى صينية ويوضع فوقها عصير الطماطم المخفف بالماء

وملعقة سمن ويتبل.

5- توضع فى الفرن حتى النضج واحمرار الوجه.

وبالهنا والشفا


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...